Αγίων Αναργύρων 8 , Άγιοι Ανάργυροι

08:00 AM - 05:00 PM & 24 ώρες για επείγοντα

695 5066 742 - 211 4218066

κάλεσε άμεσα για κάθε απορία!

Ποιοί είμαστε

Η Kremmidas Service είναι μια τοπική επιχείρηση παροχής ηλεκτρολογικών εργασιών. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αθήνας, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 3 γενεών.

Με εμπειρία 30 ετών, συνεχίζουμε την οικογενειακή επαγγελματική παράδοση 3 γενεών με κύρια προτεραιότητα τον επαγγελματισμό και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Από τις προηγούμενες γενιές διατηρήσαμε την αμεσότητα και την ευθύτητα που διδαχτήκαμε. Οι δικες μας προσθήκες είναι ο εκσυγχρονισμός και η διαρκή ενημέρωση.
Η αποστολή μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη με έναν άρτια εκπαιδευμένο και ευγενικό τεχνικό που να είναι αξιόπιστος και πάντα εξυπηρετικός. Το τεχνικό μας προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και απόλυτα συμβατό με τις αξίες που διατηρούμε.

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση;

Επικοινώνησε μαζί μας – οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να δώσουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις

Τα Πλεονεκτήματα μας

Η Kremmidas Service είναι η καλύτερη επιλογή σας για παροχή αξιόπιστων λύσεων, αλλά και για την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Η πληρότητα των υπηρεσιών μας μπορεί να καλύψει από μια απλή βλάβη, ως και μια οικοδομή ή  ανακαίνιση , σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

24/7 έκτακτη εξυπηρέτηση

Δωρεάν εκτίμηση  προσφορά

Οικονομικές λύσεις

Εξουσιοδοτημένο  προσωπικό

Λύσεις για όλα