Αγίων Αναργύρων 8 , Άγιοι Ανάργυροι

08:00 AM - 05:00 PM & 24 ώρες για επείγοντα

695 5066 742 - 211 4218066

κάλεσε άμεσα για κάθε απορία!

Οι Υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε μια ποικιλία ηλεκτρολογικών εργασιών για οικιακές και εμπορικές ανάγκες, όπως ανακαινίσεις, επισκευές, αντικαταστάσεις και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικοδομές.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Το σπίτι σας αντιμετωπίζει ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχονται; Μη διστάσετε να μας καλέσετε.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ

Αν έχετε σπίτι κάποιας παλαιότητας και δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις σύγχρονες ηλεκτρολογικές απαιτήσεις, τότε καλέστε μας για μια αναβάθμιση του ηλεκτρικού σας πίνακα.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΜΑΓΑΖΙ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΛΙΟΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Παρατηρείτε ότι ο φωτισμός του σπιτιού σας αρχίζει να τρεμοπαίζει ή να χάνει την ισχύ σε πιο σταθερή βάση; Καλέστε μας σήμερα.
ηλεκτρολογικες βλαβες, ηλεκτρολογος αγιοι αναργυροι, ηλεκτρολογοσ, ίλιον, Πετρούπολη

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η κακοδομημένη καλωδίωση, οι κατεστραμμένες γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και η υπερβολική κατανάλωση συσκευών μπορεί να καταστρέψει την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση και να προκαλέσει προβλήματα.
Διεκπεραιώσεις ΔΕΗ, ηλεκτρολόγος Άγιοι Ανάργυροι, πετρούπολη , ίλιον

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Άμεσα και εύκολα μπορούμε να σας εκδώσουμε πιστοποιητικό ΔΕΗ ( ΔΕΔΔΗΕ ) με πραγματικό έλεγχο της εγκατάστασης σας και με κατάθεση στην ΔΕΔΔΗΕ από εμάς.
ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΗ

με εμπειρία, μεθοδικότητα και καλή γνώση του αντικειμένου (Διεκπεραιώσεις ΔΕΗ ΔΕΔΔΗΕ) , μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τις ουρές και την γραφειοκρατία.

Ψάχνεις ηλεκτρολόγο;

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την πείρα μας για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία. Η KREMMIDAS SERVICE δραστηριοποιείται σε όλη την Δυτική Αττική. 

Γιατί να μας επιλέξετε;

24ωρη εξυπηρέτηση

για επιχειρήσεις και επείγοντα περιστατικά.

Εγγυημένη εργασία

μια δέσμευση μας που τηρούμε στην 30χρονη διαδρομή μας.

Συνέπεια

τηρούμε τα χριονοδιαγράμματα με απόλυτη αυστηρότητα.

Χρειάζεσαι βοήθεια με την ηλεκτρολογική σου εγκατάσταση; Επικοινώνησε μαζί μας – οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να λύσουν κάθε βλάβη. ΚΑΝΤΕ ΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες που παρέχουμε είναι απόλυτα εγγυημένες. Κάθε έργο μας , ανεξάρτητα πόσο μικρό ή μεγάλο είναι, έχει την απόλυτη προσοχή μας. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αποτελούν βασικούς άξονες που καθορίζουν τις υπηρεσίες μας.